οδική βοήθεια, ανυψώσεις γερανοί, γερανοί αυτοκινήτων, Νέα και ειδήσεις για τις ανυψώσεις και τις γερανομεταφορές, ρυμούλκηση οχημάτων, συστήματα ανύψωσης αυτοκινήτων

Ανέλκυση οχημάτων: Το αυτοκίνητό σας στα «χέρια μας», είναι ασφαλές!

ανέλκυση αυτοκινήτου για έκθεση με εξωτερικό μηχανισμό δεσίματος

Ασφαλής ανέλκυση και ρυμούλκηση οχημάτων στην Οδική Βοήθεια; Υπάρχει λύση!

Μηχανισμός για ανέλκυση και ρυμούλκηση οχημάτων, με προστασία από τα χτυπήματα!

Γιατί το τροχοφόρο σας «στα χέρια μας», είναι ασφαλές;

Εξωτερικός μηχανισμός χωρίς την χρήση ιμάντα για την ανέλκυση και ρυμούλκηση αυτοκινήτων από την Οδική Βοήθεια Νίκος Θωμόπουλος

Η ανέλκυση και η ρυμούλκηση των οχημάτων, πάντα μας προβληματίζει. Στη σκέψη μας υπάρχει ο φόβος ότι μπορεί να χτυπηθεί το αυτοκίνητο κατά την ανέλκυση εκτός ή εντός δρόμου, κατά την ανέλκυση από χαντάκι ή γκρεμό. Ο ίδιος φόβος μας διακατέχει και κατά τη ρυμούλκηση των οχημάτων στον προορισμό τους.

Η εταιρία μας δίνει την λύση σε αυτό το άγχος με την πρωτοπόρα και απόλυτα ασφαλή επιλογή στην ανέλκυση – ρυμούλκηση οχημάτων. Ο τελευταίας τεχνολογίας εξωτερικός μηχανισμός χωρίς την χρήση ιμάντα, στην Οδική Βοήθεια χωρίς συνδρομή της εταιρίας μας, εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία του οχήματος στον απόλυτο βαθμό. Ο νέος αυτός χειρισμός ανύψωσης των αυτοκινήτων εξασφαλίζει την 100% ασφαλή ανέλκυση και ρυμούλκηση των τροχοφόρων σας.

Πάντα πρώτη στις εξελίξεις, η «Οδική Βοήθεια Νίκος Θωμόπουλος», είναι η μοναδική εταιρία που διαθέτει τον μηχανισμό αυτό στην Ελλάδα. Σεβόμενοι τους συνεργάτες – πελάτες μας που μας εμπιστεύονται από το 1993, επενδύουμε στις νέες τεχνολογίες. Eπανδρώνουμε τα γερανοφόρα οχήματα που διαθέτουμε, με τα καλύτερα πιστοποιημένα μηχανήματα και εξαρτήματα για ανυψώσεις και γερανομεταφορές. Το έμπειρο προσωπικό μας εκπαιδεύεται σε όλες τις προηγμένες μεθόδους, ώστε να μπορεί να καλύψει με απόλυτη ασφάλεια την ολοκλήρωση για κάθε ανυψωτική επιθυμία ή ειδική μεταφορά χρειάζεστε.

Η Οδική Βοήθεια, τα καλαθοφόρα ανυψωτικά που διαθέτουμε και τα γερανοφόρα οχήματα της εταιρίας μας είναι “ικανά” και εξοπλισμένα για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα. Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, δίνουμε ασφαλείς, οικονομικές και πάνω απ’ όλα ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανυψώσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στα 24ωρης λειτουργίας τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών 6944 350 703 και 6972 693 600 ή στείλτε μας το μήνυμά σας στην φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας.

Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο καθημερινά

logo για την είσοδο του διαχειριστικού backend της ιστοσελίδας γερανοί, μεταφορές, οδική βοήθεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *