ανύψωση - τοποθέτηση εκθεσιακών αυτοκινήτων, γερανομεταφορές Νίκος Θωμόπουλος
Ανύψωση εκθεσιακών αυτοκινήτων FORD
12/02/2019
μεταφορά σκάφους
Μεταφορά σκάφους
04/09/2019

Οδική βοήθεια για “γουρούνες”

Οδική βοήθεια για “γουρούνες”

Μεταφορά ειδικών οχημάτων
από την εταιρία γερανομεταφορών «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος»

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται και στις μεταφορές ειδικών οχημάτων, οδική βοήεθια για «γουρούνες». Με τον πλήρη εξοπλισμό μας σε οχήματα και γερανούς αναλαμβάνουμε την μεταφορά και μετακόμιση του απόλυτου καλοκαιρινού εξοπλισμού, είτε είστε ιδιώτης είτε επιχειίηση ενοικίασης. Το έμπειρο προσωπικό μας θα φέρει εις πέρας την ασφαλή μετακίνηση οποιουδήποτε οχήματος – «γουρούνας» ανεξαρτήτων κυβικών, από οποιδήποτε σημείο

Γρήγορη και ασφσλής μεταφορά

Ανυψωτική μετακόμιση ή μεταφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και το είδος των φορτίων / αντικειμένων, καθώς και του χώρου αποχώρησης και προορισμού. Γρήγορη και ασφαλής μεταφορά που η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος» εγγυάται από το 1993.

Οικονομική λύση στη μεταφορά οχημάτων – «γουρουνών»

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση. Είναι προαπαιτούμενο για εμάς να φτάσει ο εξοπλισμός της επιχείρησή σας με ασφάλεια στην θέση του.  Με άμεση ανταπόκριση και ευθύνη στα αιτήματά σας και στις απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς. .

Θα μας βρείτε στα τηλέφωνα 6944 350703 και 6972 693600 σε 24ωρη καθημερινή λειτουργία, για την εξυπηρέτησή σας. Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας https://anipsoseis.gr στέλνοντας το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό με την ιδανική λύση για την δική σας ανυψωτική ανάγκη. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας!

 

Οδική βοήθεια για “γουρούνες”