ανύψωση, μεταφορά συλλεκτικών αυτοκινήτων1
Αυτοκίνητα Αντίκες και μεταφορά
04/10/2018
οδική βοήθεια για γουρούνες
Οδική βοήθεια για “γουρούνες”
22/08/2019

Ανύψωση εκθεσιακών αυτοκινήτων FORD

Ανύψωση εκθεσιακών αυτοκινήτων FORD

Ασφαλής ανύψωση εκθεσιακών αυτοκινήτων FORD
από την εταιρία γερανομεταφορών «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος»

Η εταιρία Ανυψώσεις – Γερανομεταφορές Νίκος Θωμόπουλος, μετέφερε και τοποθέτησε στην έκθεση της FORD, τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητά της. Η μεταφορά και η ανύψωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και μέσα στο χρονικό περιθώριο που μας δόθηκε από την Ford.
Ο  πλήρης εξοπλισμός μας σε οχήματα και γερανούς εξασφάλισε την ασφαλή και άμεση ανύψωση των ευαίσθητων και πανάκριβων ολοκαίνουριων αυτοκινήτων της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Το προσωπικό μας ειδικευμένο στις ανυψώσεις αυτοκινήτων πραγματοποίησε με απόλυτη ασφάλεια και ταχύτητα την μετακίνηση όλων των οχημάτων στον εκθεσιακό χώρο.

Ανυψώσεις ασφαλείς και γρήγορες

Ανυψωτική μετακόμιση ή μεταφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και το είδος των φορτίων / αντικειμένων, καθώς και του χώρου αποχώρησης και προορισμού. Γρήγορη και ασφαλής μεταφορά που η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος» εγγυάται από το 1993.

Ανύψωση και Μεταφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση της μεταφοράς των αντικειμένων σας.
Είναι προαπαιτούμενο για εμάς να φτάσει ο εξοπλισμός σας, με ασφάλεια στον προορισμό του.

Με άμεση ανταπόκριση και ευθύνη στις ανάγκες σας και στις απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς, θα μας βρείτε στα τηλέφωνα 6944 350703 και 6972 693600 σε 24ωρη καθημερινή λειτουργία, για την εξυπηρέτησή σας. Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας https://anipsoseis.gr στέλνοντας το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό με την ιδανική λύση για την δική σας ανυψωτική ανάγκη. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας!