μεταφορές ιατρικών μηχανημάτων στις ειδικές γερανομεταφορές από την εταιρία Νίκος Θωμόπουλος
Μεταφορές ιατρικών μηχανημάτων
11/06/2018
μεταφορά τροχοφόρου για άλογα, από την εταιρία μεταφορών Νίκος Θωμόπουλος
Μεταφορά τροχοφόρου για άλογα
17/09/2018

Ανύψωση – μεταφορά τροχόσπιτου

Ανύψωση – μεταφορά τροχόσπιτου

Ασφαλής μεταφορά τροχόσπιτου – Το αγαπημένο σας τροχόσπιτο, είναι ασφαλές στα χέρια μας!

Θέλετε να μεταφέρετε με ασφάλεια το τροχόσπιτό σας;
H εταιρία γερανομεταφορών «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος» σας δίνει την λύση!

Η ανύψωση – μεταφορά του τροχόσπιτου, παρέχεται από την εταιρία μας. Το μεταφέρουμε με ασφάλεια και ταχύτητα, όπου εσείς μας υποδείξετε. Στις ειδικές μεταφορές βαρέων και ειδικών φορτίων συγκαταλέγεται η ανύψωση και μεταφορά των τροχόσπιτων. Ο πλήρης εξοπλισμός μας σε οχήματα και γερανούς εξασφαλίζει την ασφαλή, άμεση ανύψωση και μεταφορά για το τροχόσπιτό σας, ώστε να σας συντροφεύει για πολλά καλοκαίρια στις διακοπές σας. Το αγαπημένο σας τροχόσπιτο, είναι ασφαλές στα χέρια μας!
Το προσωπικό μας είναι ειδικευμένο στις ειδικές μεταφορές βαρέων και ειδικών αντικειμένων (π.χ. τροχόσπιτα, μικρές τροχοβίλες κ.λπ.) θα πραγματοποιήσει με ταχύτητα την μετακίνηση του τροχόσπιτού σας.

Γρήγορες και ασφαλείς μεταφορές τροχόσπιτων

Ανυψωτική μετακίνηση ή μεταφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και το είδος του τροχόσπιτου καθώς και του χώρου αποχώρισης και προορισμού. Γρήγορη και ασφαλής μεταφορά που η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος» εγγυάται από το 1993.

Ανύψωση – Μεταφορά τροχόσπιτου

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση της μεταφοράς του καλοκαιρινού σας εξοπλισμού!!!!! Είναι προαπαιτούμενο για εμάς να φτάσει το τροχόσπιτό σας, με ασφάλεια στον προορισμό του. Με άμεση ανταπόκριση και ευθύνη στις ανάγκες σας και στις απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς, θα μας βρείτε στα τηλέφωνα 6944 350703 και 6972 693600 σε 24ωρη καθημερινή λειτουργία, για την εξυπηρέτησή σας. Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, https://anipsoseis.gr στέλνοντας το αίτημα σας και θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό με την ιδανική λύση για την δική σας ανυψωτική ανάγκη. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας!