μεταφορά τροχοφόρου για άλογα, από την εταιρία μεταφορών Νίκος Θωμόπουλος
Μεταφορά τροχοφόρου για άλογα
17/09/2018
ανύψωση - τοποθέτηση εκθεσιακών αυτοκινήτων, γερανομεταφορές Νίκος Θωμόπουλος
Ανύψωση εκθεσιακών αυτοκινήτων FORD
12/02/2019

Αυτοκίνητα Αντίκες και μεταφορά

Αυτοκίνητα Αντίκες: Μεταφορά, Ανύψωση, Οδική Βοήθεια

Αυτοκίνητα Αντίκες και μεταφορά

Ασφαλείς μεταφορές συλλεκτικών αυτοκινήτων από την εταιρία γερανομεταφορών «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος»

Τα αυτοκίνητα αντίκες, η μεταφορά, η ανύψωση και η οδική τους βοήθεια συγκαταλέγονται στις ειδικές μεταφορές. Η εταιρία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ειδική αυτή μεταφορά. Για να ανυψωθούν και να μεταφερθούν με ασφάλεια στον προορισμό τους οι πολύτιμες αντίκες σας χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός και εξειδικευμένο προσωπικό. Πάντα με γνώμονα τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες σας εξασφαλίζουμε την άμεση, ασφαλή μεταφορά των συλλεκτικών αυτοκινήτων σας. Σεβόμαστε το «πάθος» και την «αγάπη» στο μηχανοκίνητο στολίδι σας!

Ασφαλείς μεταφορές και φροντίδα των συλλεκτικών σας οχημάτων

Ανύψωση, μεταφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και το είδος του οχήματος καθώς και του χώρου αποχώρησης και προορισμού. Γρήγορη και ασφαλής μεταφορά που η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος» εγγυάται από το 1993.

Μεταφορά Αντίκας; Είναι σε «καλά χέρια»!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση της μεταφοράς του αυτοκινήτου σας. Είναι προαπαιτούμενο για εμάς να φτάσει το αγαπημένο σας όχημα, με ασφάλεια στον προορισμό του. Με άμεση ανταπόκριση και ευθύνη στις ανάγκες σας και στις απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς, θα μας βρείτε στα τηλέφωνα 6944 350703 και 6972 693600 σε 24ωρη καθημερινή λειτουργία, για την εξυπηρέτησή σας.

Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας https://anipsoseis.gr στέλνοντας το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό με την ιδανική λύση για την δική σας ανυψωτική ανάγκη και οδική μεταφορά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας!