Οδική Βοήθεια στην Αττική χωρίς συνδρομή για ρυμούλκηση οχημάτων
Οδική Βοήθεια στην Αττική χωρίς συνδρομή
02/02/2017
ανέλκυση αυτοκινήτου για έκθεση με εξωτερικό μηχανισμό δεσίματος
Ανέλκυση οχημάτων: Το αυτοκίνητό σας στα «χέρια μας», είναι ασφαλές!
16/11/2017

Μεταφορές μεγάλου όγκου; Έχουμε τη λύση!

Μετακόμιση με ρυμούλκα JUBO

ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΥΜΟΥΛΚΑ για ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ

Η Ρυμούλκα JUBO σε φορτηγά με γερανό είναι η λύση για μεταφορές μεγάλου όγκου

Δώσαμε λύση στις μεταφορές μεγάλου όγκου με γερανοφόρα οχήματα με ρυμούλκα. Στον ιδιόκτητο στόλο μας που αποτελείται από γερανοφόρα οχήματα  και ανυψωτικά μηχανήματα ακριβείας, προστέθηκε πρόσφατα η ρυμούλκα JUBO. Η ρυμούλκα συνδέεται με το φορτηγό διευκολύνοντας τις μεταφορές. Ιδιαίτερα απλή είναι η σύνδεσή της με τα φορτηγά. Διαθέτει ρυθμιζόμενο μηχανισμό αέρα για να σηκώνεται ή να κατεβαίνει τόσο όσο είναι απαραίτητο για την διευκόλυνση της φόρτωσής της. Η φόρτωσή της διευκολύνεται ακόμη περισσότερο, μιας και διαθέτει ανοιγόμενη κουρτίνα στην αριστερή πλευρά. Το μήκος της είναι 7,30 μ και το ύψος της 2,5 μ., έτσι ώστε να καλύπτει τη μεγαλύτερη γκάμα των αναγκών στις ειδικές μεταφορές. Μετακόμιση οικοσκευών; Μετακόμιση αρχείων επιχειρήσεων; Όποια και αν είναι η ανάγκη σας η ρυμούλκα JUBO σας “λύνει” τα χέρια, εύκολα και με ασφάλεια. Γρήγορα και οικονομικά, συνδυάζοντας ανυψωτικό μηχάνημα και χώρο για μεγάλου όγκου μεταφορές.

Η χρήση της ρυμούλκας σε γερανοφόρα οχήματα αποτελεί εγγύηση για τις μεταφορές σας γιατί:

  • επιτρέπει μεταφορές μεγάλου όγκου, με αποτέλεσμα το οικονομικότερο κόστος της ολοκλήρωσης της εργασίας
  • εξυπηρετεί στην ευκολότερη φορτοεκφόρτωση παλετών σε συνδυασμό με τη χρήση κλάρκ
  • ιδανική είναι η χρήση της στις μετακομίσεις μαγαζιών, αποθηκών, μεγάλων σπιτιών και επαγγελματικών χώρων
  • εξασφαλίζει προστασία σε αυτοκίνητα με ευαισθησία ως προς την μεταφορά τους
  • ενδείκνυται για την ασφαλέστερη και οικονομικότερη μεταφορά επαγγελματικών μηχανημάτων βαρέου τύπου

Στην επιχείρηση Νίκος Θωμόπουλος, στόχος μας είναι, να παρέχουμε στον πελάτη την δυνατότητα να έχει τα λιγότερα δυνατά έξοδα μεταφοράς, με την σιγουριά για την επιτυχή ολοκλήρωση ακόμα και των πιο δύσκολων μεταφορών με υψηλής ποιότητας παροχές και εξυπηρέτηση.

Με απόλυτο σεβασμό στους πελάτες που μας εμπιστεύονται από το 1993 για τις μεταφορές και τις ανυψώσεις τους, τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, όσο και σε ολόκληρη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, επενδύουμε συνεχώς σε νέο εξοπλισμό για τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Πρωτοπόροι στο χώρο των γερανομεταφορών, είμαστε από τις λίγες επιχειρήσεις που διαθέτουμε ρυμούλκα σε γερανοφόρο όχημα.

Βρισκόμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο καθημερινά για τις δικές σας ανάγκες. Είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας την επόμενη ειδική μεταφορά και ανυψωτική λύση που σας ενδιαφέρει.


 

logo για την είσοδο του διαχειριστικού backend της ιστοσελίδας γερανοί, μεταφορές, οδική βοήθεια