μεταφορές με γερανό φορτοεκφορτώσεις και μεταφορές μηχανημάτων
Μεταφορές με γερανό; Φορτoεκφορτώσεις;
17/11/2016

Mεταφορά πιάνου με γερανό. Γιατί αποτελεί μια ειδική μεταφορά;

Μεταφορά μουσικού οργάνου με γερανό

Mεταφορά πιάνου με γερανό. Γιατί αποτελεί μια ειδική μεταφορά;

Ανύψωση – Γερανομεταφορά βαρέων μουσικών οργάνων

Η μεταφορά πιάνου με γερανό και η μεταφορά μουσικών οργάνων γενικά, επιβάλλεται να γίνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με ειδικά μηχανήματα.  Tο πιάνο έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δεν έχουν άλλα αντικείμενα προς μεταφορά. Η πρώτη ιδιαιτερότητα για μεταφορά του πιάνου είναι φυσικά το βάρος του. Ακόμα και ένα απλό όρθιο πιάνο (τοίχου) έχει βάρος που ξεπερνάει τα 200 κιλά. Επίσης υπάρχουν πιάνα που μπορεί να πλησιάζουν τα 600 κιλά. Αυτά τα υπέρογκα αντικείμενα δεν είναι αδύνατον να μετακινηθούν χωρίς ανθρώπους που ασχολούνται με τις συγκεκριμένες μεταφορές.

 Για το λόγο αυτό επισημαίνουμε ότι καλό θα ήταν να μην επιχειρήσει κάποιος να μεταφέρει πιάνο χωρίς τη συμβολή κάποιας εξειδικευμένης εταιρείας.
Το εγχείρημα αυτό είναι πολύ επικίνδυνο τόσο για τη σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων που συμμετέχουν στην μεταφορά, όσο και για την ασφάλεια του ίδιου του οργάνου.
Εμείς στις ανυψώσεις Θωμόπουλος από το 1993, έχουμε πραγματοποιήσει πληθώρα μεταφορών μουσικών οργάνων και διαθέτουμε τα απαραίτητα μηχανήματα για την ασφαλή μεταφορά πιάνου. Το προσωπικό που διαθέτουμε γνωρίζει τις σημαντικές λεπτομέρειες για το όργανο και την μεταφορά του. Η γνώση που διαθέτουμε για τις ιδιαιτερότητες του πιάνου στην μεταφορά του καθιστά την “ανυψώσεις – γερανοί Θωμόπουλος” αποτελεί εγγύηση για την ασφαλή μετακίνηση του πιάνου σας.
Είμαστε στην διάθεσή σας 24ώρες το 24ωρο για να σας εξυπηρετήσουμε. Στείλτε μας το αίτημά σας στην φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας ή καλέστε μας στα  τηλέφωνα εξυπηρέτησης.