γερανομεταφορά, ανύψωση - μεταφορά τροχόσπιτου
Ανύψωση – μεταφορά τροχόσπιτου
22/06/2018
ανύψωση, μεταφορά συλλεκτικών αυτοκινήτων1
Αυτοκίνητα Αντίκες και μεταφορά
04/10/2018

Μεταφορά τροχοφόρου για άλογα

Μεταφορά τροχοφόρου για άλογα

Ανυψώσεις – Μεταφορές τροχοφόρου για άλογα χωρίς απρόοπτα!

Ασφαλής μεταφορά τροχοφόρου για άλογα από την εταιρία γερανομεταφορών «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος»

Η μεταφορά τροχοφόρου για άλογα και του εξοπλισμού των ιππικών ομίλων και ιδιωτών παρέχεται από την εταιρεία μας. Οι ειδικές αυτές ευαίσθητες μεταφορές των πολύτιμων αλόγων σας είναι μέσα στις υπηρεσίες που προσφέρονται με συνέπεια, προσοχή και ασφάλεια από την εταιρία μας. Το τροχοφόρο που μεταφέρει το άλογό σας και ο εξοπλισμός του, θα φτάσουν εγκαίρως στον προορισμό τους.
Με τον πλήρη εξοπλισμό που διαθέτουμε σε οχήματα και γερανούς εξασφαλίζεται η ασφαλής και άμεση μεταφορά των τροχοφόρων των αλόγων σας. Είτε πρόκειται για την μεταφορά τους και την συμμετοχή τους σε αγώνες, είτε για την αλλαγή στέγης τους, μπορείτε να βασιστείτε στην εταιρία μας.
Το ειδικευμένο προσωπικό μας στις ευαίσθητες αυτές μεταφορές, πραγματοποιεί με ασφάλεια και ταχύτητα την μετακίνηση των αλόγων σας και του απαραίτητου εξοπλισμού τους.

Γρήγορη και ασφαλής μεταφορά τροχοφόρου για άλογα

Μεταφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και το είδος του τροχοφόρου, καθώς και του χώρου αποχώρησης και προορισμού. Γρήγορη και ασφαλής μεταφορά που η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος» σας εγγυάται από το 1993.

Μεταφορά τροχοφόρου για άλογα; Μην προβληματίζεστε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση της μεταφοράς του τροχοφόρου του αλόγου σας. Είναι προαπαιτούμενο για εμάς να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η μεταφορά του τροχοφόρου του αλόγου σας, στον προορισμό της. Με άμεση ανταπόκριση και ευθύνη στις ανάγκες σας και στις απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς, θα μας βρείτε στα τηλέφωνα 6944350703 και 6972693600 σε 24ωρη καθημερινή λειτουργία, για την εξυπηρέτησή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας https://anipsoseis.gr στέλνοντας το αίτημά σας. Θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας το ταχύτερο δυνατό με την ιδανική λύση για τις δικές σας ανυψωτικές ή και μεταφορικές ανάγκες. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας!