Ανύψωση και μεταφορά χρηματοκιβωτίου Θωμόπουλος
Ανύψωση και μεταφορά χρηματοκιβωτίου
12/04/2018
γερανομεταφορά, ανύψωση - μεταφορά τροχόσπιτου
Ανύψωση – μεταφορά τροχόσπιτου
22/06/2018
Ανύψωση και μεταφορά χρηματοκιβωτίου Θωμόπουλος
Ανύψωση και μεταφορά χρηματοκιβωτίου
12/04/2018
γερανομεταφορά, ανύψωση - μεταφορά τροχόσπιτου
Ανύψωση – μεταφορά τροχόσπιτου
22/06/2018

Μεταφορές ιατρικών μηχανημάτων

Μεταφορές ιατρικών μηχανημάτων

Ανυψώσεις – Μεταφορές ιατρικών μηχανημάτων

Ασφαλείς μεταφορές εξοπλισμού ιατρικών κέντρων
από την εταιρία γερανομεταφορών «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος»

Οι μεταφορές ιατρικών μηχανημάτων και ολόκληρου του εξοπλισμού ιατρικών κέντρων, παρέχεται από την εταιρεία μας. Ο εξοπλισμός του ιατρικού κέντρου μεταφέρεται με ασφάλεια και ταχύτητα. Στις ειδικές μεταφορές βαρέων και ειδικών φορτίων συγκαταλέγεται η μεταφορά των ευαίσθητων και ογκοδών ιατρικών μηχανημάτων. Ο πλήρης εξοπλισμός μας σε οχήματα και γερανούς εξασφαλίζει την ασφαλή και άμεση ανύψωση και μεταφορά για τα ευαίσθητα ιατρικά μηχανήματα του εργαστηρίου ή του ιατρικού σας κέντρου.
Το προσωπικό μας ειδικευμένο στις ειδικές μεταφορές βαρέων και ειδικών αντικειμένων (π.χ. αξονικών / μαγνητικών τομογράφων κ.λπ.) θα πραγματοποιήσει με ασφάλεια και ταχύτητα την μετακίνηση όλων των μηχανημάτων που απαρτίζουν τον ιατρικό σας εξοπλισμό.

Γρήγορες και ασφαλείς μεταφορές μηχανημάτων ιατρικών κέντρων

Ανυψωτική μετακόμιση ή μεταφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και το είδος του μηχανήματος καθώς και του χώρου αποχώρησης και προορισμού. Γρήγορη και ασφαλής μεταφορά που η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος» εγγυάται από το 1993.

Μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση της μεταφοράς του εξοπλισμού σας. Είναι προαπαιτούμενο για εμάς να φτάσει ο ιατρικός εξοπλισμός σας, με ασφάλεια στον προορισμό του. Με άμεση ανταπόκριση και ευθύνη στις ανάγκες σας και στις απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς, θα μας βρείτε στα τηλέφωνα
6944 350703 και 6972 693600 σε 24ωρη καθημερινή λειτουργία, για την εξυπηρέτησή σας. Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας https://anipsoseis.gr στέλνοντας το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό με την ιδανική λύση για την δική σας ανυψωτική ανάγκη. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας!