γερανομεταφορά μουσικού οργάνου
Mεταφορά πιάνου με γερανό. Γιατί αποτελεί μια ειδική μεταφορά;
11/11/2016
καλάθια εργασίας ή καλαθοφόρα μηχανήματα έργου, δίνουν λύσεις σε κάθε ανυψωτική ανάγκη
Καλάθια Εργασίας
17/11/2016

Μεταφορές με γερανό; Φορτoεκφορτώσεις;

Μεταφορές με γερανό – φορτοεκφορτώσεις – μεταφορές μηχανημάτων

Μεταφορές με γερανό, φορτοεκφορτώσεις, μεταφορές μηχανημάτων, ανυψώσεις και τοποθετήσεις επιγραφών και μεταφορά κάθε είδους βαρέων και ειδικών φορτίων. Εμπειρία και τεχνολογικός εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών. Από το 1993 με γνώμονα την ολοκλήρωση κάθε έργου με επιτυχία, είμαστε μία από τις πλέον έμπειρες και αξιόπιστες επιχειρήσεις στο χώρο.
Παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό για συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση εργοστασιακών αντικειμένων και μηχανημάτων.
Η επιχείρηση είναι εξοπλισμένη με 6 γερανοφόρα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας. Νταλίκες, καλάθια εργασίας, κλάρκ, ειδικά συστήματα ανύψωσης αντικειμένων και αυτοκινήτων είναι στη διάθεσή μας για τη ολοκλήρωση κάθε έργου.
Η τακτική επιθεώρηση των οχημάτων μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, διατηρεί όλο μας τον εξοπλισμό σε άριστη κατάσταση.

Αντιμετωπίζουμε κάθε εργασία με ιδιαίτερη επιμέλεια και φροντίδα και πραγματοποιούμε εξατομικευμένη μελέτη ανάλογα με τις ιδιατερότητες της μεταφοράς με γερανό.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε ή στείλτε μας αίτημα για να σας προσφέρουμε την ανυψωτική λύση που χρειάζεστε.

 

LogoCompany Νίκος Θωμόπουλος ανυψώσεις, γερανοί, μεταφορές βαρέων και ειδικών φορτίων, οδική βοήθεια, ενοικιάσεις κλάρκ, αποθηκεύσεις