ανέλκυση αυτοκινήτου για έκθεση με εξωτερικό μηχανισμό δεσίματος
Ανέλκυση οχημάτων: Το αυτοκίνητό σας στα «χέρια μας», είναι ασφαλές!
16/11/2017
Ανύψωση και μεταφορά χρηματοκιβωτίου Θωμόπουλος
Ανύψωση και μεταφορά χρηματοκιβωτίου
12/04/2018

Μεταφορές μηχανημάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

μεταφορά αρτοκλιβάνου με γερανό

Μεταφορές μηχανημάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής

Ανυψώσεις – Μεταφορές επαγγελματικών φούρνων και εξοπλισμού για αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία

Ασφαλείς ανυψώσεις και μεταφορές μηχανημάτων – εξοπλισμού αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής
από την εταιρία γερανομεταφορών “Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος”

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις μεταφορές μηχανημάτων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Ο εξοπλισμός του αρτοποιείου και ζαχαροπλαστείου σας μεταφέρεται με ασφάλεια και ταχύτητα. Η μεταφορά των επαγγελματικών φούρνων (αρτοκλιβάνων), όπως και όλα τα μηχανήματα που απαρτίζουν την παραγωγή των σύγχρονων αρτοζαχαροπλαστείων συγκαταλέγονται στις ειδικές μεταφορές βαρέων φορτίων. Με τον πλήρη εξοπλισμό μας σε οχήματα και γερανούς αναλαμβάνουμε τις μεταφορές μηχανημάτων αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής. Το έμπειρο προσωπικό μας θα πραγματοποιήσει με ασφάλεια και ταχύτητα την μετακίνηση όλων των μηχανημάτων που απαρτίζουν τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό (φούρνοι, αρτοκλίβανοι κ.λπ.).

Γρήγορες και ασφαλείς μεταφορές μηχανημάτων αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής

Ανυψωτική μετακόμιση ή μεταφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και το είδος του μηχανήματος καθώς και του χώρου αποχώρισης και προορισμού. Γρήγορη και ασφαλής μεταφορά που η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας “Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος” εγγυάται.

Οικονομική λύση στη μεταφορά αρτοκλιβάνων

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση της μεταφοράς του εξοπλισμού σας. Είναι προαπαιτούμενο για εμάς να φτάσει ο εξοπλισμός της επιχείρησής σας με ασφάλεια στον προορισμό του.  Με άμεση ανταπόκριση και ευθύνη στις ανάγκες σας και στις απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς, θα μας βρείτε στα τηλέφωνα
6944 350 703 και 6972 693 600 σε 24ωρη καθημερινή λειτουργία, για την εξυπηρέτησή σας.