οδική βοήθεια, Νέα και ειδήσεις για τις ανυψώσεις και τις γερανομεταφορές, ρυμούλκηση ελαφρών φορτηγών, ρυμούλκηση οχημάτων, συστήματα ανύψωσης αυτοκινήτων

Οδική Βοήθεια στην Αττική χωρίς συνδρομή

Οδική Βοήθεια στην Αττική χωρίς συνδρομή για ρυμούλκηση οχημάτων

Οδική Βοήθεια στην Αττική χωρίς συνδρομή – Νίκος Θωμόπουλος

Οδική Βοήθεια στην Αττική χωρίς συνδρομή – Οδική Βοήθεια σε προσιτές τιμές – Ρυμούλκηση οχημάτων
Οδική Βοήθεια με 24ωρη Εξυπηρέτηση

Οδική Βοήθεια στην Αττική χωρίς συνδρομή, είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας Νίκος Θωμόπουλος από το 1993. Η Οδική Βοήθεια σε προσιτές τιμές που προσφέρουμε στη ρυμούλκηση οχημάτων, κάνει τις υπηρεσίες μας ανταγωνιστικές πανελλαδικά. Η Οδική Βοήθεια – Νίκος Θωμόπουλος είναι δίπλα σας με 24ωρη εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες του χρόνου. Εξυπηρετεί κάθε είδους τροχοφόρο επιβατικό αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτες και μικρά φορτηγά, που είναι ακινητοποιημένα λόγω βλάβης, τροχαίου ατυχήματος ή άλλων ειδικών συνθηκών.

Η πολύχρονη εμπειρία μας και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας εγγυώνται τη σίγουρη και ασφαλή μεταφορά του τροχοφόρου σας.
Διαθέτουμε τον κατάλληλο στόλο οχημάτων οδικής βοήθειας, όπως:

  • Ειδικά οχήματα με ανακλεινόμενες πλατφόρμες για την ασφαλή μεταφορά ακόμη και των πιο χαμηλωμένων επιβατικών ή αγωνιστικών αυτοκινήτων.
  • Συστήματα ρυμούλκησης και ανύψωσης επιβατικών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών από εκτροπή ή ανατροπή καθώς επίσης και την περισυλλογή τους εντός ή εκτός δρόμου.
  • Γερανούς για ρυμούλκηση οχημάτων από δυσπρόσιτα σημεία όπως χαντάκια, ρέματα κ.λπ., απεγκλωβισμό τροχοφόρων λόγω καιρικών συνθηκών ή ατυχήματος.

 

Πότε η Οδική Βοήθεια είναι απαραίτητη;

Όσο καινούριο και να είναι το όχημά σας, υπάρχει πάντα περίπτωση να σας παρουσιάσει κάποια μικρή ή μεγάλη βλάβη. Πρόβλημα στην τροφοδοσία καυσίμου (τρόμπα βενζίνης) ή  κάποιο ατύχημα, είναι κάποιες μικρές βλάβες, ικανές να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, ώστε να χρειαστεί η υπηρεσία της Οδικής Βοήθειας.

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας μείνει από οποιοδήποτε πρόβλημα ή ακόμα από αιτία που δεν μπορεί να εντοπιστεί και να επισκευαστεί επί τόπου, είμαστε δίπλα σας.
Καλέστε μας οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου, ώστε να μεταφέρουμε το αυτοκίνητό σας και εσάς, στο σημείο που θα μας υποδείξετε.

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας, είναι η απόδειξη της αξιοπιστίας και της ταχύτητας στις υπηρεσίες οδικής βοήθειας που σας παρέχουμε.

Φωτογραφικό υλικό

 

Για κάθε είδους οδική βοήθεια, ρυμούλκηση οχημάτων και μεταφορά είμαστε στη διάθεσή σας με 24ωρη εξυπηρέτηση.

Τηλέφωνα εξυπηρέτησης: 6944 350 703, 6972 693 600.

 

LogoCompany Νίκος Θωμόπουλος ανυψώσεις, γερανοί, μεταφορές βαρέων και ειδικών φορτίων, οδική βοήθεια, ενοικιάσεις κλάρκ, αποθηκεύσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *