μεταφορές ειδικών αντικειμένων όπως ΤΖΑΚΟΥΖΙ
Μεταφορά ΤΖΑΚΟΥΖΙ
06/02/2020

Μεταφορά και ανύψωση υαλοπινάκων-μαστίφ (γαϊδάρες)

Μεταφορά και ανύψωση τζαμιών μαστιφ (γαϊδάρες)

Mεταφορά βαρέων και μεγάλων διαστάσεων τζαμιών
από την εταιρία γερανομεταφορών «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος»

Η εταιρία Ανυψώσεις – Γερανομεταφορές Νίκος Θωμόπουλος, μετέφερε και τοποθέτησε με απόλυτη ασφάλεια, μέσα στο χρονικό περιθώριο που ορίστηκε, το ειδικό φορτίο των υαλοπινάκων – μαστιφ (γαϊδάρες).
Ο  πλήρης εξοπλισμός μας σε οχήματα και γερανούς εξασφάλισε την ασφαλή και άμεση μεταφορά και ανύψωση των ευαίσθητων αυτών φορτίων. Με προσωπικό ειδικευμένο στις μεταφορές και ανυψώσεις ειδικών φορτίων, πραγματοποίησε με ασφάλεια και ταχύτητα την μετακίνηση και τοποθέτηση του φορτίου στον χώρο παράδοσης.

Γρήγορες μεταφορές και ασφαλείς ανυψώσεις

Ανυψωτική μεταφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας και το είδος των φορτίων / αντικειμένων, καθώς και του χώρου αποχώρησης και προορισμού. Γρήγορη και ασφαλής μεταφορά που η πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας «Ανυψώσεις – Νίκος Θωμόπουλος» εγγυάται από το 1993.
Είναι προαπαιτούμενο για εμάς να φτάσει ο εξοπλισμός σας, με ασφάλεια στον προορισμό του.
Με άμεση ανταπόκριση και ευθύνη στις ανάγκες σας και στις απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς, θα μας βρείτε στα τηλέφωνα 6944 350703 και 6972 693600 σε 24ωρη καθημερινή λειτουργία, για την εξυπηρέτησή σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας https://anipsoseis.gr στέλνοντας το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό με την ιδανική λύση για την δική σας ανυψωτική ανάγκη.
Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε σήμερα μαζί μας!